Update 2011 en kampeer trip
Door: Esther en Aad
Blijf op de hoogte en volg Aad, Esther, Myra & Luke
15 Mei 2011 | Australië, Perth
Het werd hoog tijd van een update op onze waarbenjij.nu site! Laaste bericht was al maanden oud, sorry....
Wij zijn inmiddels in de herst beland, eindelijk vandaag een beetje regen en als het meezit komt er deze week meer. Het werd hoog tijd voor Perth en de rest van West Australie.
We hebben onlangs Ma/ Oma Boevé op visite gehad (en nog even Eric en Monique, beroemd ivm hun avonturen in Utah)
Met Oma zijn we wezen kamperen in het zuidwesten van West Australie. De kids hadden twee weken vrij ivm de Pasen en Goede Vrijdag zijn we vertrokken richting Albany. We hebben in de Stirling Ranges gekampeerd op een erg leuke camping met uitzicht op de heuvels. Oma heeft dapper in d'r eigen tentje geslapen. Overdag was het prima weer, maar 's avonds kon het aardig koud worden. Het laagste was een graad of 8.
Vanaf de Stirling Ranges hebben we koers gezet naar Esperance waar je de mooiste stranden van Australie kunt vinden.
Ook hier was het weer prima weer en ook al was het boven de 20 graden, voor ons was het te koud om een duik te nemen!
Vanaf Esperance zijn hebben we de kust weer verlaten en zijn zo'n 450 km naar het noorden gereden, naar Kalgoorlie waar Aad veel tijd door brengt om trucks te verkopen. We hebben het locale museum bezocht en natuurlijk de "Superpit" (open mijn waar goud uit de grond wordt gehaald). In Kalgoorlie vierden we Koninginnedag met oranje tompoucen samen met Eric en Monique.
Vanaf Kalgoorlie zou het weer zo'n 600 km terug naar Perth zijn. We hebben daarom nog een tussenstop gemaakt bij Wave Rock wat altijd een leuke plek is om te bezoeken voor een paar dagen.
Na een paar dagen relaxen in Harrisdale en moederdag gevierd te hebben in een Grieks restaurant (inclusief borden gooien!) zijn Oma en Eric en Monique weer vertrokken. Voor ons begon het "gewone" leven weer: Myra en Luke naar school en wij aan het werk.
De camper trailer heeft prima dienst gedaan! nog een paar kleine aanpassingen en we zijn vast van plan vaker korte en lange trip te gaan maken!
We hebben wat foto's op Picasaweb gezet van het kamperen:
Jullie zijn weer op de hoogte!
G'day from Down Under.
Esther, Aad, Myra en Luke
15 Mei 2011 - 16:15
Jos Pieters:
Jeetje wat hebben jullie een mooie leef omgeving.
Aad jij wordt ook niet grijs daar (ha ha)
ik hoop dat jij het er goed hebben. Aaad Straks gaan Zuid holland Zuid en Rijnmond Samen , ze zoeken nog Motorrijders iets voor jou ??
Van de moerdijk tot Ouddorp Da's mooi man . laten we het even niet over G4S hebben, maar meer over jou daar stuur mij even een e-mail op jospieters@zonnet.nl dan kunnen we beter zaken bespreken.
het ga jullie goed daar vr gr Jos
15 Mei 2011 - 16:34
Kees En Trudy:
Wat een leuke foto`s! Heel leuk om weer eens te zien, en wat worden de kids groot! Groeten en alle goeds!!!! Kees en Trudy v.d. Berg -
16 Mei 2011 - 01:58
Karin:
Leuk reisvehaal en geweldig mooie foto's.
Hier hebben we soms teveel regen we moeten maar wat richting jullie sturen.
Karin, Rock Valley -
16 Mei 2011 - 06:42
Margreet:
Hallo allemaal,
Leuk om even te lezen en de foto's te zien, ook al had ik natuurlijk al meer gezien. Maar nu in ieder geval nog nagenieten van de mooie plaatjes. Succes weer met alles, Margreet -
16 Mei 2011 - 15:32
Ma Boevé:
Heel fijn om dit weer te zien. Groetjes Ma.