waiting and waiting
Door: Esther en Aad
Blijf op de hoogte en volg Aad, Esther, Myra & Luke
26 Augustus 2007 | Australië, Sydney
Weinig nieuws, maar toch even een update. Leuk trouwens om te zien en te lezen dat onze site goed wordt bekeken!
De vakanties zullen er in Nederland voor de meesten wel opzitten?
Wij zijn nog altijd aan het kamperen in ons huis. We hebben van het verhuisbedrijf te horen gekregen dat de container is gearriveerd. Ze hebben de container inmiddels uitgeladen. Het wachten is nu op de toestemming van de douane om het af te leveren. Hopelijk komt het deze week: we worden de campingstoelen en het slapen op de grond wel een beetje zat. Voor de rest is het eigenlijk wel bijzonder dat je een hoop spullen eigenlijk helemaal niet nodig hebt en dus ook niet mist. Voor Myra en Luke zal het zeker leuk zijn om hun eigen spullen weer te hebben. Zou ook leuk zijn om weer eens de fiets te kunnen pakken (en pappa z'n motorfiets...)
Myra heeft het erg naar d'r zin op de daycare. Ze lijkt er geen last van te hebben dat ze de taal niet helemaal machtig is. Luke is eigenlijk altijd wel happy en loopt gezellig het hele huis en de tuin door. Als hij buiten een worm vindt, probeert hij rustig hoe lang die wordt als je er aan twee kanten aan trekt....
We zijn afgelopen weekenden de omgeving nog eens aan het verkennen geweest. Vorige week naar Lesmurdie falls geweest. Een waterval in de heuvels vlakbij Perth met mooi uitzicht over de stad. Dankzij de recente regen was het nog een echte waterval ook. Afgelopen zaterdag naar een andere waterval: Serpentine Falls. Mooie waterval en mooi nationaal park, heerlijk om weer de eucalyptus bomen te ruiken. We hebben hier op het gemak wat kangaroos kunnen bekijken en Myra en Luke vinden dit al aardig normaal.
Ondertussen kijken we ook om ons heen naar een streek waar we uiteindelijk wat willen kopen, misschien toch wat in de heuvels. (kunnen ze toch van de heuvel af scheuren Sjors.)
Dat was het weer even, jullie zijn weer up to date. Oja, heb je onze mail niet gekregen met ons huidige adres en tel.nummer: mail dan even.
Esther, Aad, Myra en Luke