Sinterklaas in Perth
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Aad, Esther, Myra & Luke
05 December 2010 | Australië, Perth
Het heerlijk avondje moet nog komen in Nederland als wij dit schrijven, maar hier is de Sint alweer vertrokken.
Vanochtend kwam de Sint ook in Perth aan. Niet met de Pakjesboot 13, maar een wat snellere versie. Amerigo kon niet mee en was ingeruild voor een cabrio. Gelukkig waren de Pieten er wel bij. Er heeft er zelfs 1 nog tijd gehad om bij ons thuis de zak van Sinterklaas af te leveren.
Het was een erg leuk Sinterklaas feest! Sint in Perth: bedankt voor het langskomen en het leuke feest. Hopelijk volgend jaar weer. (er waren wel 170 Nederlandse kinderen op het feest in Perth)_
Dit zijn een paar foto's van het feest:
We hebben ook nog een paar foto's van Myra en Luke bij een paar dumptrucks (niet de allergrootste, maar toch groot!) in een quarry vlakbij huis op het net gezet:
Een video van het Sinterklaas feest moeten we nog even uitzoeken, maar die volgt binnenkort nog op Youtube.
Verder alles prima in Perth, op naar de zomer en een warme Kerst!
Succes aan jullie in Nederland in de sneeuw.
Groetjes uit Perth.
Esther, Aad, Myra en Luke
05 December 2010 - 20:01
Sandra:
Leuke foto's!! -
05 December 2010 - 21:44
Dinie:
Leuke foto's,wat een kleine trucks zeg!!Myra en Luke staan er stoer bij !!
06 December 2010 - 06:54
Aline Beunis:
echt heel leuk de Sint in Perth,bijna Nederland alleen warmer weer.