Strand & huis
Door: Esther & Aad
Blijf op de hoogte en volg Aad, Esther, Myra & Luke
18 November 2007 | Australië, Sydney
Weer bedankt voor jullie berichten. We reageren niet altijd, maar vinden het zeker leuk om ze te lezen. Hebben niet elke avond zin om achter de pc te kruipen, sorry.
Zal weer even wat foto's op de site zetten. We hebben pas weer heerlijk op het strand kunnen genieten (op de vliegen na) en zelfs even in zee gezwommen. Luke vond het nog wel wat koud: voeten en benen ging wel, verder vond hij het nog wel goed. Was wel weer een heerlijk ochtendje uit. We gaan meest niet te lang. Bovendien zijn we zo aan het strand en is het dus best te doen om even heen en weer te gaan.
Het echte nieuws is dat we een blok land hebben gekocht en er een huis op laten bouwen. Het is een nieuwe wijk zo'n 5 km van Huntingdale waar we nu wonen. Komt een compleet nieuwe wijk waar we een blok hebben gekocht op een hoek en tegenoover een bushreserve. Even proberen of ik een link naar Google Earth kan plaatsen, kunnen jullie zelf zien waar het komt:
(geen idee of dit werkt..)
De wijk is ook te vinden op het net: www.arionestate.com.au
Ons huis wordt deze: http://www.wahousingcentre.com.au/monthlyspecials_p5.asp
We passen het wel wat aan, naar onze wensen, dat is het voordeel van zelf bouwen.
Nou jullie zijn weer even op de hoogte, hopelijk valt het met het herfst/ winterweer mee in Nederland.
Groeten,
Esther, Aad, Myra en Luke
18 November 2007 - 15:44
Linda En Michael:
Het ziet er erg leuk uit zo op de tekening en op google earth ( beetje kaal, haha) Maar mooi al dat groen ervoor. Ben benieuwd hoe het er straks uit zal gaan zien. Duurt het net zo lang als bij ons of gaat het bij jullie sneller??
Tot horens
groetjes van Linda
ps het vriest nu bij ons een beetje dus het is koud voor de tijd van het jaar maar wel lekker, tot nu toe -
18 November 2007 - 20:27
Margreet:
Leuke foto's zo aan het strand. Ik heb ook even op de sites gekeken. Het ziet er heel leuk uit. Ik wens jullie veel succes met alles wat rond het huis nu op je af komt. Hier is het vandaag overwegend zonnig geweest, ca. 6 graden. Dus goed herfstweer. Groeten, Margreet, Bendiks, Janine en Klaske -
19 November 2007 - 15:02
De Bergjes:
Leuk voor jullie een eigen huis met je eigen indeling en waarneer zou het klaar zijn?Hier gaat alles goed in huize berg en zo te horen met jullie ook,fijn omdat te horen. Groetjes en knuffels aan de kids
24 November 2007 - 10:24
De Knaapjes:
Gefeliciteerd met jullie huis! Nou ja,voor nu op papier want ik begreep dat het nog even duurt voordat het klaar is.
Maar Esther dan heb je even de tijd om lekker rond te kunnen snuffelen hoe je het wilt hebben.
Helaas zitten we hier al een week of drie in de menselijke vloeibare stoffen maar verder gaat alles goed.
Druk op het werk met Sinterklaas, Djay en Quinty leggen nu al wel de link dat Zwarte Piet en cadeautjes bij elkaar horen! Martin is sinds november weer volledig aan het werk.
Hartelijke groetjes van ons!