Sint in Perth
Door: Aad & Esther
Blijf op de hoogte en volg Aad, Esther, Myra & Luke
06 December 2009 | Australië, Sydney
O, nee dat is die andere oude man...
Santa's intocht is vandaag in Perth, maar wij hebben gisteren nog een ouderwets gezellig Sinterklaas feest gehad! Neerlandia (de Nederlandse club) in Perth had de Sint uitgenodigd voor de kinderen van onze generatie Dutchies. De club richt zich normaal op de eerste generatie, maar dit feestje was speciaal voor de jonkies (...) en het was een groot succes.
Myra en Luke hadden al een paar dagen hun schoen kunnen zetten en op zaterdag hadden ze zelfs een uitnodiging voor het feest van de Sint. Er waren zelfs 3 pieten mee gekomen uit Spanje!
Myra en Luke (en wij) vonden het erg gezellig.
Verder weinig nieuws te melden: we gaan ook hier snel richting de Kerst.
Het begint al aardig op te warmen (moet wel: we gaan kamperen met de kerst dagen) De afgelopen dagen was het rond de 37 graden. Net even een paar graden aan de warme kant overdag, maar heerlijk om 's avonds buiten te zitten (bij 26 graden werd het "fris" buiten).
Hopelijk hebben jullie allemaal de Sint goed overleefd.
Groetjes uit Down Under!
Esther, Aad, Myra en Luke
06 December 2009 - 08:27
Miranda:
Wat leuk om foto's te zien van jullie sinterklaasfeest. Hier hadden de kinderen iets meer kleren aan, haha.
Wij hebben gisteren het feest gevierd bij Geralda in Almere. Er kwamen twee pieten langs en de kids zijn weer lekker verwend. Heerlijk spelen dus vandaag met hun nieuwe aanwinsten.
groetjes, Miranda -
07 December 2009 - 14:17
Pamakraai:
Wat een leuke foto's van het aussieklaasfeest.
Wij zijn ook weer actief geweest bij de Stolken.Je weet wel ,bonzen op deuren en ramen enz, echer dit jaar is deze methode vervangen door een meer eigentijdse manier. Het hoe en wat, horen jullie wel als we bij jullie zijn.Groeten vanuit Naaldwijk.