Even een opwarmertje....
Door: Aad & Esther
Blijf op de hoogte en volg Aad, Esther, Myra & Luke
05 Januari 2009 | Australië, Sydney
Om jullie even op te warmen in het koude noorden even ons weerbericht en een impressie van onze oud en nieuw.
Oudjaarsavond hebben we gevierd in Perth Zoo: "Happy Zoo Year" een kinderfeest met artiesten, soort vuurwerk en een leuke band voor de oudere kids (mums & dads). Daarna thuis buiten oudjaar gevierd met Rene en Aafke (all the way from 's-Gravenzande) en Bea en Adrie (all the way from Perth..)
Nieuwjaarsdag de nieuwjaarsduik: was wel afzien, het water was zo'n 21 graden en het was zo'n 39 graden buiten het water. Brrr, volgend jaar hopelijk met Unox muts.
We begrijpen dat het bij jullie wat minder warm is, hier is het met name 's avonds erg aangenaam: de hele week zo'n 35 graden.
Allemaal de beste wensen voor een gezond en gelukkig 2009!
Groeten,
Esther, Aad, Myra en Luke
05 Januari 2009 - 12:28
Diane Steenks:
Jullie moet wel afzien hoor met zulke temperaturen.
Natuurlijk ook voor jullie de allerbeste wensen voor 2009 !!! -
11 Januari 2009 - 19:56
Emmy:
Ja, lekker dat weersbericht. Hier vriest het heerlijk, jullie op het strand, wij op het ijs. Lekker hoor. Wat weer een leuke foto's van de kids. Luke blijft eruit zien als een heerlijk boefje en Myra een fijn partybeest. -
15 Januari 2009 - 18:36
Jos Pieters:
Da's lekker zeg. Wij hier in kou, al hoe wel. (nu 3c) jullie daar in je zwembroek. Voor Aad jullie hebben een goed besluit genomen G4S hier is niet het G4S meer van toen jij weg bent gegaan.
Sjors en de rest nu Security Officer. Peter al weer een week ziek. (3e keer binne twee maanden) Vwb Sjors, die heeft het niet naar ijn zin, staat met een ijzer meten nu over de muur te wrijven, net als ik.
Targets daar gaat het over. Hoop dat jij mij een keer terug kan mailen in een persoonloijk mailtje.
Ik hou op want anders is mijn boek eerder uit in Australie dan hier in nederland en Belgie.
Het gaat jullie goed, en wens jullie voor 2009 veel gezondheid, geluk en zaligheid.
Gr van Jos de ijsbeer