Huis
Door: Esther & Aad
Blijf op de hoogte en volg Aad, Esther, Myra & Luke
16 September 2007 | Australië, Sydney
Vandaag Myra en Esther d'r verjaardag gevierd. Was erg gezellig en Myra is erg verwend met heel veel Dora spullen en een mooi poppenhuis.
Gelijk vandaag maar wat recentere foto's gemaakt van "ons" huis. We zullen hier nog wel even blijven: we kijken wel om ons heen, maar we willen ook niet blijven verhuizen dus als we wat kopen moet het wel echt naar ons zin zijn.
Voorlopig zitten we hier prima en Myra en Luke vinden het ook geweldig.
Oja, hadden we al geschreven dat we alle spullen afgeleverd hebben gekregen behalve de stofzuiger? Die is ergens 'verdwenen'. De rest is prima aangekomen. De motor ook opgehaald bij het verhuisbedrijf: na drie keer starten liep hij weer als een zonnetje. Inmiddels ook weer op Australisch kenteken gezet, dus Aad kan weer op z'n motor naar het werk. (ook goed voor het parkeerprobleem bij Kea..., de rest van het personeel moet ook maar motor gaan rijden!).
Leuk om jullie reacties te lezen.
Oja, nog even een weer update: vandaag lekker weer, ca 22 graden en zon (de lente is net begonnen). De komende week af en toe regen.
Groetjes!
17 September 2007 - 08:33
Christa:
Hoi!
Ziet er leuk uit, jullie huis! Lekker hoor, 22 graden! Hier regent het nu ... Heel apart ook, dat jullie stofzuiger 'verdwenen' is ... Hier gaat verder ook alles z'n gangetje!
Christa -
19 September 2007 - 09:06
Hermendaan:
Nou, dat gaat er wel in zo'n koud biertje ;-) We zijn zeer benieuwd naar jullie huis !! Tot over een paar daagjes!!
Groetjes, Herman & Danielle
p.s. beide nog gefeliciteerd met je je/jullie verjaardag!!
ohja, en het drankje heb ik gevonden hoor, heeeeeeeeeeeeeeeerlijk ;-) -
19 September 2007 - 19:20
Aliene Neven:
Hoi Esther en Aad,Myra en Luke,
Met je moeder heb ik zondag is even jullie website bekeken en nu staat hij er bij mij ook op,heel leuk om jullie zo te zien. Volgede keer een mail,groetjes
Aliene -
24 September 2007 - 15:00
Marian En Corrie:
Hoi Aat en Esther vandaag zijn Herman en Danielle bij jullie aangekomen jullie drinken een biertje wij een wijntje op jullie in Friesland -
30 September 2007 - 19:19
Lennard:
Hoi Esther en Aad. Leuke foto`s. En een heel mooi huis hebben jullie. Enne...geen weer update meer plaatsen SVP. Morgen hier 16 graden en regen....
Laterrr
Lennard -
01 Oktober 2007 - 20:39
Carolijn & Leo:
Beetje laat misschien, maar nog gefeliciteerd met de verjaardagen! Ziet er echt toppie uit daar down-under. Lekker huis hoor he. Hebben jullie nog een carport over? Vandaag onze auto niet meer bij 'jullie' geparkeerd, en 's-avonds stond er een rode corsa in. Bewoners zelf nog niet gezien, maar dat komt wel.
We mailen
Groetjes Carolijn -
04 Oktober 2007 - 12:58
Richard En Willeke:
Leuke foto's zeg! En prachtig huis! Ziet er gezellig uit! Bijzonder zo'n TV ROOM.
Groetjesssss
WIlleke. -
04 Oktober 2007 - 18:39
Ilja + Armand+arend:
hele leuke foto's wij zijn blij dat jullie het zo lekker hebben.
hier begint het echt herfst te worden dus veel wind,regen en de winterjassen gaan weer aan.
lieve groeten van ons allemaal.