Terug van vakantie
Door: Esther & Aad
Blijf op de hoogte en volg Aad, Esther, Myra & Luke
21 Augustus 2008 | Australië, Sydney
Wij zijn met pa en ma Kraay naar Cairns gevlogen en hebben daar 2 campers gehuurd. Natuurlijk bij Kea! Vervolgens zijn we in 3 weken tijd meer naar het zuiden gereden naar Brisbane. Dat is zo'n 2700 km. We hadden lekker weer, gemiddeld tussen de 20-28 graden. s' Nachts koelt het wel goed af en hebben in het binnenland zelfs een keer -2 gehad. In het noorden was warmer dan in het zuiden.
We hebben veel gezien en gedaan. Het regenwoud, krokodillen, possums, schitterende baaien met mooie stranden,op catamaran humpbackwhales bekijken, kampvuren, Australian zoo (steve Irwin) zijn een paar woorden en kreten die in ons dagboek voorkomen. De wijntjes en toastjes waren ook erg lekker dus Sonja staat alweer om de hoek te kijken om wat te gaan doen, ha ha... Myra en Luke hebben zich prima vermaakt met opa en oma en wij natuurlijk ook. Luke loopt inmiddels iedere dag even naar de logeerkamer en zegt dan opa oma home. Je merkt zeker bij Luke dat opa en oma nu een beeld, een plek hebben gekregen want daarvoor zei ie wel opa en oma maar kon hij het zich niet zo goed indenken wie dat dan zijn. Myra wist het natuurlijk wel en liep regelmatig met haar bord en boterham naar opa en oma's camper voor ontbijt. Geweldig. Bedankt pa en ma voor het langs komen en we kijken uit naar Oma Boeve die komt met Margreet.
Voor degene die denkt, we hebben al een tijdje niets van ze gehoord dan heb je gelijk, dat klopt. We hebben het zo hectisch gehad met verhuizen en visite en vakantie. We gaan de draad weer oppakken dus ik zou zeggen, tot mails en/of bels.
21 Augustus 2008 - 23:24
Hendrik En Karin:
Ja hier in het noorden is het mooi!, hi hi
Klinkt allemaal erg goed wat jullie gedaan hebben.
Veel gezien en prima genoten. Duurt niet lang meer en jullie wonen in jullie eigen huis, succes.
Groeten uit rock valley -
26 Augustus 2008 - 07:41
Willeke:
Vraagje; Kan je niet nog een paar foto's erop zetten?! Is zo leuk om te kijken......