verjaardag Esther
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Aad, Esther, Myra & Luke
05 September 2007 | Australië, Sydney
Ik wil even iedereen bedanken voor alle kaarten, telefoontjes en berichten die ik heb gekregen op mijn verjaardag. Ik voelde me daardoor echt wel jarig ondanks ik het de 16e ga vieren. Overdag visite gehad en 's avonds zijn we naar Cirque du Soleil geweest wat erg leuk en indrukwekkend was.
Kortom, ik heb een leuke dag gehad. Mijn kado was ook super. Een digitale spiegelreflexcamera dus eindelijk kunnen we zelf digitale foto's maken. Eerst moesten we een camera lenen. We kunnen jullie dus nog beter up to date houden. Ik zal even lezen hoe hij werkt en dan kunnen jullie binnenkort veel nieuwe foto's bewonderen.
Groetjes Esther
06 September 2007 - 09:08
Alie Boeve:
leuke site zo blijven heel goed bij hoe jullie het maken daar en hoe het met Myra en Luke gaat.
groetjes -
08 September 2007 - 17:12
Gitte Beunis:
Hallo samen,
Ik was bij mijn moeder en ze zei, wil je het huis van Aad en Esther eens zien...
Vandaar dat ik nu een reactie geef op je verhaal.
Jullie hebben een mooi huis hoor!
Ben er jaloers op zeg.
Wat een leuke site hebben jullie hiervan gemaakt, erg leuk voor familie en vrienden in Holland.
Heel veel groetjes van Gitte Theo en de Kids -
09 September 2007 - 12:25
Johan Kraaijveld:
Hey hoe gaat het.mooi huis zeg.en wat is luuk al groot.al weer een beetje gewend aan het land.succes met alles.
groetjes johan uit benschop