Sint & Santa
Door: Esther & Aad
Blijf op de hoogte en volg Aad, Esther, Myra & Luke
12 December 2007 | Australië, Sydney
Nadat de Sint uit Nederland was vertrokken is ie naar Down Under gegaan om ook hier alle Nederlandse kinderen blij te maken. Myra en Luke hadden allebei wat moois voor de Sint gemaakt en een heerlijke zoete peen in de laars gedaan. En toen maar wachten of ie wel zou komen.Het was namelijk niet bekend of ie met de boot of met het vliegtuig zou komen. Gelukkig duurde het wachten niet al te lang en zijn ook Myra en Luke goed verwend. Bedankt iedereen die wat heeft opgestuurd, erg lekker en leuk!!!Nu Sint weg is lopen er hier allemaal Santa's rond. Je struikelt bijna over ze en gemiddeld geeft men in WA $1300 uit aan kado's, p.p. Wij doen daar niet aan mee maar toch. Men koopt hier de kado's al maanden ervoor op lay-by. Creditcards worden hier gebruikt alsof je de wereld te rijk bent. Mensen nemen overal leningen voor en betalen met credit cards, ook als ze het geld niet hebben. Voor ons als nuchtere Hollanders werkt dat niet. Verder wordt er veel georganiseerd en gaan we dit weekend in een park Christmas carols zingen/luisteren. Je neemt je picknick kleed mee, wat lekkers te knabbelen, een paar zaklampen en kaarsjes en de sfeer is daar. Kortom, wij genieten nog steeds volop. De kerstsfeer van thuis zullen we zeker missen maar het weer wat erbij hoort niet.