Genieten
Door: Esther & Aad
Blijf op de hoogte en volg Aad, Esther, Myra & Luke
28 April 2008 | Australië, Sydney
Van deze vrienden (Emmy en Ronald) hebben we de auto overgenomen. Makkelijk als straks alle visite komt want je kan er met z'n 7-en in. Het is een Pajero. Je kan er ook goed mee onverhard rijden en dat is toch wel wat wij leuk vinden om te doen, beetje 4-wheel driven hier in de buurt. Je mag hier ook op het strand dus dat komt allemaal goed.
Afgelopen weekenden hebben we een paar kinderverjaardagen gehad in parken in de buurt dus we zijn weer wat speeltuinen rijker. Het is hier zo goed opgezet.
Je hebt speeltuinen in parken met daar omheen gelijk bbq's , gazebo's, picknicktafels, toiletten, soms een koffie/snacktent. De speeltuinen worden goed onderhouden en nagelopen.
Dit alles wordt door de overheid gesubsidieerd dus gratis toegankelijk. Gisteren zijn we naar Whiteman park geweest. Daar reed ook een treintje en een tram en er was een Alpaca show. Wat een grappige dieren zijn dat zeg. Ze werden gekeurd en Myra en ik raadde het toevallig iedere keer goed wie er zou winnen. Leuke ervaring om te zien hoe zo'n wedstrijd/keuring gaat. Hierna naar de kinderverjaardag gegaan die ook in dit park was. Heerlijk gebbqd en weer nieuwe leuke mensen ontmoet.
Groetjes van ons en tot mails,
de Boevees
28 April 2008 - 08:40
Margreet:
Ha Aad, Esther, Myra en Luke -
28 April 2008 - 08:45
Margreet:
Ha Aad, Esther, Myra en Luke
Hier was het afgelopen weekend ook goed weer, rond de 20 graden. We konden heerlijk buiten zitten en eten. Als we buiten avondeten denk ik regelmatig aan jullie, dat jullie ook graag buiten eten. Dat kan bij jullie nu natuurlijk heel goed (als het droog is), maar hier in Nederland deden jullie het ook al vaak. Van de week lukt het niet vaker want het wordt regenachtig weer. Groetjes en tot de volgende keer. Bendiks, Janine, Klaske en Margreet