Eerste bericht uit Down Under
Door: Esther & Aad
Blijf op de hoogte en volg Aad, Esther, Myra & Luke
09 Juli 2007 | Australië, Sydney
We zijn inmiddels een paar dagen in Australie. Op zich een vreemd gevoel: je hebt niet het idee zo ver weg te zijn, omdat alles al zo bekend is.
Zaterdag een bruiloft meegemaakt, weer heel anders dan in Nederland. In ieder geval veel familie ontmoet. Verder moeten we nog langzaam onze draai vinden en dit ons thuis maken. Aad is vandaag begonnen als manager bij Kea campers. Op zich is er niet veel veranderd en zal het wel lukken om snel aan de slag te kunnen.
Thuis (bij familie) hebben we geen internet, voorlopig zullen we dus nog niet veel kunnen mailen of reageren op berichten.
We houden jullie op de hoogte.
Groeten, Esther, Aad, Myra en Luke
09 Juli 2007 - 09:25
Linda En Michael:
Hallo jullie allemaal daar ver weg,
Ik hoorde van het huis best balen zeg ! Nu maar hopen dat het gauw verkocht gaat worden.Ik hoop dat het gauw jullie thuis gaat worden.
Wij gaan vanmiddag voor ons koopcontract.
Wordt vervolgd..
groetjes van ons allemaal -
10 Juli 2007 - 11:33
Sjors:
Leuke foto's en fijn dat jullie heelhuids zijn aangekomen. De foto's met Luke en Myra op de snelweg lijkt mij toch gevaarlijk met overstekende Koalabeertjes en kangeroe's (?)of valt dat mee? En elke bruiloft is anders, ik kan er over meepraten (ervaring)... Ik houd het even bij deze reactie, want ik ben thuis aan het werk, en ja, dit is prive... Leuke site ! -
12 Juli 2007 - 20:46
Enrique En Annemieke:
Hallo familie, wat een leuke site, we zullen jullie zeker blijven volgen. Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Wij wensen jullie nogmaals veel succes Down Under.
Groeten uit regenachtig Nederland (Hoogeveen)
19 Juli 2007 - 11:15
Marleen En Rene:
Hallo, Even kijken hoe het met jullie gaat. Leuk die foto's. Hoop dat het goed gaat. Hier gaat alles best. Nog even en we vertrekken naar Frankrijk. We houden jullie op de hoogte.
groetjes de bosjes uit Naaldwijk -
19 Juli 2007 - 17:59
Jeffrey En Miranda:
Hallo Aad en Esther,
gisteren heb ik Ingrid gesproken en gehoord dat jullie huis nog steeds goed in de markt ligt. Ik hoop dat het snel verkocht zal worden.
Leuke auto hebben jullie gekocht!
Hebben Myra en Luke het een beetje naar hun zin?
Hier moeten de kids nog één ochtendje naar school voordat het eindelijk zomervakantie is. Nu maar hopen op zes weken lekker weer in Nederland :).
groetjes van Jeffrey, Miranda, Lars, Tristan en Romée