huizenjacht
Door: Esther & Aad
Blijf op de hoogte en volg Aad, Esther, Myra & Luke
20 Juli 2007 | Australië, Sydney
Even een kort berichtje met de laatste update. Zoals jullie aan de foto's hebben kunnen zien hebben we inmiddels vervoer. We waren erg te spreken over de Subaru Forester en hebben er hier weer een gevonden. Rijden er nu een week mee en het rijdt super! Het is overigens een 2.5 ltr, automaat. In Nederland komt dat nogal lui over, hier is het heel normaal en het rijdt heel relaxed.
Verder zijn we langzaam op huizenjacht. We hebben een heel mooi (huur)huis gezien in de heuvels, erg mooi gelegen, genoeg kangaroo's in de buurt en erg rustig. Verder zijn we ook wat meer in de bewoonde wereld aan het zoeken, met name in de buurt waar we al eerder hebben gewoond. Ook hier mooie huizen en wat meer faciliteiten voor de kids. Waarschijnlijk zullen we hier dus wel terecht komen (in Huntingdale of Thornlie). Kunnen we de fietsen tenminste ook nog eens gebruiken!! In de "hills" blijven die waarschijnlijk ongebruikt in de schuur of garage staan.
Met Myra en Luke gaat het prima. Myra is "lekker" eigenwijs en leert steeds meer engelse woorden.
Luke loopt nu echt goed los. Hij moet nu alleen nog eens leren praten, veel meer dan ai ai komt er nog niet uit.
Alles op z'n tijd zal hij wel denken, no worries mate!
Verder gaan de ontwikkelingen mbt de verkoop van ons huis in Naaldwijk goed. (verkoop ging op het laatst niet door). Fingers crossed, als het goed is, is het nu per 01 oktober alsnog verkocht.
Wat het weer betreft: het is hier winter en het is eindelijk gaan regenen. We hebben de regen hard nodig, het was hier veel te droog en de stuwdammen konden wel wat water gebruiken. We hebben begrepen dat het in Nederland ook nogal regent, balen voor degenen die op vakantie gaan.
Dat was het even, het is inmiddels bijna 10 uur 's avonds en we zijn nog bij Kea om even wat werk te doen en te mailen.
Groeten, Esther, Aad, Myra en Luke