Alweer verkast
Door: Esther & Aad
Blijf op de hoogte en volg Aad, Esther, Myra & Luke
22 Juli 2008 | Australië, Sydney
We zijn weer verhuist! (is dat met d of t??, gelukkig hebben we dat probleem in het engels niet...)
We hebben redelijk op het laatste moment een huurhuis voor een maand of drie kunnen vinden. Dit huis ligt in dezelfde wijk als waar we woonden en nog dichter bij Myra en Luke d'r daycare. Afgelopen vrijdag kregen we de sleutel, 's middags hebben we de meeste grote meubels verhuist en konden we al in het "nieuwe" huis slapen. Zaterdagochtend de laatste spullen verhuist en inmiddels hebben we de sleutels van het andere huis al ingeleverd. Pa en Ma Kraaij zijn hier nu op vakantie, komende zaterdag gaan we met z'n zessen naar Cairns om daar met twee campers (KEA natuurlijk) in drie weken naar Brisbane te rijden. Het is wel te hopen dat we geen tassen laten staan op de airport (vraag Pa en Ma Kraaijveld hier maar naar....), sleutels of jassen kwijt raken. We hebben alles trouwens weer gevonden!
Met de bouw van ons eigen huis gaat het ook voorspoedig. Het metselwerk is af, het frame voor het dak zit erop en deze week of volgende week zullen de dakpannen er wel opgaan.
We zullen weer wat foto's op de site zetten.
Jullie een prettige vakantie, wij gaan er ook van genieten.
Volgende mail is waarschijnlijk na onze vakantie in Queensland.
AEML & B&A
22 Juli 2008 - 20:43
Christa:
Jullie ook een prettige vakantie!
Micha, Sam, Jeroen en Christa -
23 Juli 2008 - 08:35
Margreet:
Ha Aad en Esther, Myra en Luke,
Nu verhuisd(t) is in jullie zin dus toch met een d (hier spreekt de secretaresse). Het huis schiet al mooi op, leuk om te zien, maar als je de eerste foto (in het huis) ziet, lijkt het dak wel heel laag te zitten, maar dat zal wel meevallen. Jullie een hele fijne vakantie. Wij gaan op 9 augustus voor 2 weken naar Groningen. Verder gaan de meiden nog naar kamp, dus de vakantie loopt wel. Veel plezier met z'n zessen,
Groeten, Margreet (Bendiks, Janine, Klaske). -
25 Juli 2008 - 13:30
Alie Beunis Boeve:
wat wordt het huis erg mooi.
een heel fijne vakantie.
ik ga dinsdag naar Christian dat is ook spannend.
goede reizen en geniet van elkaar.
veel groetjes Alie